kedd, 14 március 2023 20:01

Lehetőségek kapui nyílnak meg a Szövetség tagjai előtt a nemzetközi háló építésének köszönhetően

Az utóbbi években Szövetségünk aktívan elkezdett azon dolgozni, hogy az együttműködési hálóját, tagságát nemzetközi szintre emelje. Az emelkedés fejlődéssel, rengeteg plusz lehetőséggel és még annál több munkával, befektetéssel jár.

2023 tavaszán az operatív csapat egy része ismét elindult Toszkánába, hogy az Erasmus+ többlépcsős képzés következő szintjét előkészítsék. A megvalósításra várhatóan 2023 és 2024-ben kerül sor. 

Az 5 napos utazás alatt összességében 3200 km-t tett bele az autóba Krivács András és Fehér Ágnes. 37 órát utaztak és mindössze 20 órát aludtak. Mivel korlátozott idő állt rendelkezésre, ezért bele kellett húzni, hogy az előre, percre pontosan leszervezett előlátogatás intenzív programját le tudják járni meghatározott idő alatt. 11 vállalkozásnál jártak és 25 új turisztikai szakemberrel vették fel a kapcsolatot, akik innentől az MNGSZ nemzetközi kapcsolati tőkéjét erősítik. Az előző években megtapasztalt vendégszeretet, és a kialakult kötelék még inkább erősödött az olasz szakemberekkel. Hasonló gondolkodású, együttműködésekre nyitott emberekkel hozott össze minket a sors. Erasmus+ pályázatunkon kívül egyéb projektek kidolgozásán is elkezdtünk együtt dolgozni, ami még tovább erősíti a szövetségünk nemzetközi tevékenységeit. 

Minden lépésünk azt a célt szolgálja, hogy az aktív, tanulásra nyitott tagságunk számára kapukat nyissunk meg az edukációra. Hisszük, hogy ez nyújt alapot egy szektorokon áívelő, gazdasági szempontból hatalmas jelentőségű hazai projekt elindítására. Ezenfelül megtapasztaltuk magunkon és résztvevőinken is, hogy milyen sokat tud adni egy közösséghez tartozás élménye. Hiszen sosem vagyunk egyedül, segítjük egymást oda-vissza!

Az elkövetkezendő időkben a social mediaban szeretnénk bemutatni tagságunk számára, videós formában azt az intenzív háttérmunkát, amely a minőségi programjaink létrejöttét segíti. Ezek betekintést nyújtanak abba is, hogy a munka folyamán milyen hangulat, milyen környezet és emberek vesznek körül bennünket, ezáltal pedig benneteket is a részvételkor!

Nézzétek meg a toszkán előlátogatásról készített első videós beszámolót:

 

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0efY8mF4ypTqjB2tJZKvwUvdq9kDgiv2kdvV5RedHTgp34juTezPTZpjG8s9cPJKAl&id=100064284655709

 

Toszkánánál nem állunk meg! Ezen a héten a Szövetség elnöke, Krivács András a történelmi Magyarország, mai Románia magyarlakta területére tesz látogatást, amiről szintén képes és videós összefoglalóval jelentkezünk hamarosan! 

 

"Minden madár gyorsabban tud szállni, ha együtt, alakzatban repül, mintha egyedül szállna!"