Az utóbbi években Szövetségünk aktívan elkezdett azon dolgozni, hogy az együttműködési hálóját, tagságát nemzetközi szintre emelje. Az emelkedés fejlődéssel, rengeteg plusz lehetőséggel és még annál több munkával, befektetéssel jár.
2023 február 28, kedd

KÖSZ 2023-2024

Írta:A 2022-es Abu Dhabi világdöntős kiváló szereplés után, ebben az évben újra lehetőség nyílt arra, hogy Magyarország ott legyen a Világszövetség kulináris térképén, ugyanis február 19-én újra fakanalat ragadt Adamek Balázs és Kocsis Marcell, akik összemérték tudásukat Európa legjobb szakácsaival, hogy bejussanak a 2024-es Worldchefs szakács világdöntőjébe, Szingapúrba.
ENERGIAKÖLTSÉG ÉS BERUHÁZÁS TÁMOGATÁSI PROGRAM A SZÁLLÁS- ÉS VENDÉGLÁTÓHELYEKNEK

A kormány még karácsony előtt döntött arról, hogy a korábban az energiaintenzív feldolgozóipari vállalkozásoknak biztosított rezsitámogatást (Feldolgozóipari KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program) kiterjeszti a szálláshelyekre és a vendéglátó egységekre is (KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Program 2022-2023). A döntés értelmében mintegy 16 ezer vendéglátó egység és 4500 szálláshely kaphat segítséget az energiaválság miatt megnövekedett rezsiköltségei mérsékléséhez.2022 november 21, hétfő

Módosult jogszabály

Írta:
 
Módosult jogszabály
 
Ezúton ajánljuk szíves figyelmükbe a Magyar Turisztikai Ügynökség legfrissebb sajtóközleményét, amely mind a szálláshely-szolgáltatók, mind a vendéglátó üzletek, mind a turisztikai attrakciók szolgáltatói számára fontos határidőmódosítást tartalmaz.