vasárnap, 17 március 2024 09:39

MNGSZ Ráépülő képzés indul tavasszal Toszkánában

 

Az önállóan szervezett Erasmus+ programok terén újabb mérföldkőhöz érkezett az MNGSZ. Ráépülő képzés indul tavasszal Toszkánában.

A 2023 őszén meghirdetett ráépülős képzésekre jelentkezettek szakmai zöld utazása 2024 tavaszán kerül megszervezésre Toszkánában. Dátumok: 2024. április 15-21. és 2024. május 4-10.

Az alapképzésre épülő program célja, hogy a szakemberek minél több gyakorlaton vegyenek részt csapatban és egyénenként egyaránt, nemzeteken átívelve. Ezt a folyamatot csapatépítő tréning feladatokkal segítik a kollegáink a teljes út folyamán.

Legyen szó vállalkozásról, vagy épp szakiskoláról, vezetőkről vagy alkalmazottakról, mindig csapatban, együtt érhetünk el átütő eredményeket az élet bármely területén. A ráépülős képzésen tehát a csapatmunkára helyeződik a hangsúly, melybe bekapcsolódnak olasz kollegák is. Remek lehetőség szakmai és emberi fejlődésre, új technológiák és receptek elsajátítására, kapcsolatépítésre, rendszerben gondolkodás elsajátítására, fejlesztésére.

Az MNGSZ Erasmus+ alap- és ráépülő képzésének együttes célja, hogy előkészítse a terepet a szakképzés-mezőgazdaság-turizmus-vendéglátás-kereskedelem-egészségügy szektorok közötti szoros együttműködés megvalósulásának. 

A Szövetség hitvallása, hogy érdekvédelmi szervezetként szerepet kell vállalnia a mindenkori közcélok előmozdításában, a munkaerőpiac és a magyar gazdaság fejlesztésében. A szövetség elkötelezett aziránt, hogy a turizmus-vendéglátáshoz tartozó szakmákat a fiataljaink számára újra vonzóvá tegye hozzájárulva a szakképzés fejlesztéséhez és betekintést  különböző karrierpályák lehetőségeibe.