csütörtök, 18 január 2024 11:24

Impozáns MNGSZ stand a stuttgarti INTERGASTRA szakkiállításon

Hónapok óta tervezzük és készítjük az MNGSZ standot, mellyel szövetségünk Magyarországot, a magyar termékeket és a hazai, olimpiai versenyzőket fogja képviselni a nagy múltú INTERGASTRA szakkiállításon, Stuttgartban. A Kulináris Olimpia az évek alatt a világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenyévé és rendezvényévé nőtte ki magát, melynek szakmai védnöke a 110 országot és közel 10 millió séfet, szakembert összefogó Worldchefs gasztronómiai világszövetség. 

A magyar standon több tízezer látogató, versenyző fordul majd meg február 2. és 8. között, akiknek lehetőségünk lesz bemutatni magyar termékeket, tradíciókat, ezzel segítve a külföldi és belföldi piacra jutási lehetőségek bővítését. Ezenkívül szeretnénk biztosítani a versenyzőinknek egy magyar sarkot, ahova mindig „haza” térhetnek egy frissítőre, egy jó szóra. 

A WorldChefs magyar képviselőjeként elhivatottak vagyunk aziránt, hogy szakmailag, emberileg segítsük azokat a versenyzőket, akik kérik mindezt a felkészülés, vagy a versenyzés során. Az MNGSZ kollégái az olimpia teljes ideje alatt kint tartózkodnak, így a magyar versenyzőket kora reggeltől egészen az eredmények kihirdetéséig segíteni tudja. 

Standunk megjelenésével a magyar szakemberek fejlődési lehetőségeit is szeretnénk segíteni nemzetközi színtéren. Az IKA Kulináris Olimpia alkalmával 67 nemzet hivatalos képviselőivel van lehetőségünk egyeztetni jövőbeli projektekről, országok közötti együttműködésekről. A megbeszélések alatt magyar termékekkel tudjuk őket megvendégelni, megajándékozni, mely további kapukat nyithat meg együttműködések terén.

Jöjjenek minél többen Stuttgartba, szurkoljunk együtt a magyaroknak! Ha szeretne ingyenes napi jeggyel bejutni a kiállítás területére, jelezze nekünk neve és e-mail címe elküldésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen!

 

Várunk mindenkit szeretettel az MNGSZ magyar standján, melyet a C2-es csarnokban közvetlen a bejáratoknál találnak majd meg!