csütörtök, 15 augusztus 2019 10:42

Gasztronómiai Roadshow 2019

 

   

 

Szövetségünk –amely több, mint 50 éve a hazai legnagyobb taglétszámmal és minden megyében szervezettel rendelkező gasztronómiai szövetség- a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetségével (KÖZSZÖV), valamint a Nemzeti Agrárkamarával (NAK) közösen szakmai, továbbképző gasztronómiai programokat szervez a gasztronómia szereplőinek, valamennyi megyében.

         

   Küldetésünk, hogy a vidéki vendéglátásban és közétkeztetésben érintett vállalkozókhoz friss szakmai információkat juttassunk, ismertessük a hatóságok elvárásait, miközben platformot teremtünk a helyi termelők és termékeiket felhasználó vendéglátók, étkeztetők találkozására, ismerkedésére, a termőföldtől az asztalig elv alapján.

 

Programunkon a hazai vidéki gasztronómia résztvevői megismerhetik a legújabb trendeket, technológiákat, jó gyakorlatokat, a nemzetközi gasztronómiai versenyeken szerzett tapasztalatainkat. Célunk, hogy sikeres, jogkövető gasztronómiai vállalkozások működjenek, - melyek a rövid ellátási lánc, szem előtt tartásával a helyi termelőktől vásárolnak, és gondot fordítanak a hagyományok megőrzésére, miközben fejlődnek, fejlesztenek.

 

 

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, az alábbi elérhetőségen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 (Név, e-mail cím és rendezvény helyszínének megjelölése)

 

Adatkezelési tájékoztató